Gevolgen corona voor ondernemers

Inleiding

Door corona lijden heel veel ondernemers financiele schade die door de TOZO-regelingen onvoldoende worden gecompenseerd. Echter is het de verantwoordelijkheid van de overheid om bij haar beslissingen ook de financiele consequenties te accepteren. Dat is immers een onderdeel van onze rechtsstaat. Nederland is geen dictatuur. 

Wat kan ik voor u als ondernemer doen?

Door de coronamaatregelen en de TOZO-regelingen in te stellen doet de overheid alsof u een gunst wordt geboden als u door deze maatregelen getroffen wordt en bijvoorbeeld uw kroeg moet sluiten.

Echter als u kroegbaas bent, weet u als geen ander dat het in de regeling alleen  gaat om de huur of vaste lasten van uw kroeg, café of restaurant. Bij veel andere ondernemers gaat het alleen om compensatie voor vaste lasten, of levensonderhoud en al helemaal niet om omzetcompensatie. Met andere woorden, u lijdt schade door maatregelen van de overheid.

Het is wel heel erg krom gedacht om te denken op deze manier het virus eronder te krijgen. Mensen worden gedwongen om hun kroeg open te houden om te kunnen overleven, of meer mense toe te laten dan er op grond van de anderhalve meterregel in hun kroeg mogen worden toegelaten. Mensen raken in de stress vanwege de onzekerheid over hun financiele sitautie en over hun toekomst. Schulden, huisuitzettingen, faillissementen, werkloosheid. 

Als u getroffen bent, neem dan eens vrijblijvend contact op met mij dan ga ik samen met u een plan van aanpak opstellen om voor u omdat de overheid haar verantwoordelijkheid voor hun maatregelen probeert te ontwijken. De kosten van mijn diensten vertel ik in het eerste gesprek en leggen we vast in een offerte die u van mij krijgt. U krijgt daardoor geen onverwachte kosten. No-cure-no-pay is ook mogelijk. 

U kunt mij bereiken op nr 06-27448418 of email of contactformulier op de contactpagina.